Me eli LADA

Lada Productions Oy on tamperelainen, valtakunnallisesti toimiva tapahtumatuotantoyritys. Tuotamme vuosittain kymmeniä B2C- ja B2B-tapahtumia eri puolilla Suomea. Tunnetuin konseptimme on Pyynikki-ilmiö Tampereella Pyynikin kesäteatterissa. Lisäksi konsepteihimme kuuluu Vartiovuoren venetsialaiset Turussa.

Missio, visio ja arvolupaus

Missiomme
Toteutamme työstämme nauttien ikimuistoisia kohtaamisia, tapahtumia ja tilaisuuksia asiakkaan toiveet ylittäen.

Visiomme
Olemme maltillisesti kasvava ja taloudellisesti kannattava sekä Suomen luotetuin tapahtumatuotantoyhtiö, jonka kanssa eri tahot haluavat tehdä töitä.

Arvolupauksemme
Pyrimme jokaisessa tuotannossamme ylittämään asiakkaamme odotukset ja antamaan aina parhaamme koko ammattitaitoamme hyödyntäen.

Olemme avoimia uudelle niin tapahtumaideoiden, artistien kuin erilaisten kokonaisuuksienkin kohdalla. Vaalimme kykyämme ideoida asiakkaan parhaaksi ja tarjoamme aina erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin toteutuksiin.

Kannustamme aina toisiamme sekä muita ammattitaitoisia ja lahjakkaita ihmisiä uskomaan omaan näkemykseen ja työn tekemiseen. Rohkaisemme kokeilemista ja tuemme rajojen rikkomista sekä totuttuja asioiden näkemistä ja tekemistä uudella tavalla.

Tyypit

Jenni Ruotsalo on viestinnän, markkinoinnin ja tuotannon ammattilainen, joka itseasiassa tuotti ensimmäisen tapahtumansa jo vuonna 1994 – ennen kuin tiesi viestintähommista mitään. MommiRock-tapahtumista alkoi rakkaus tapahtuma-alaan ja vaikka viestintä ja markkinointi vei aikuisuudessa mennessään, eivät tapahtumat unohtuneet milloinkaan. Uransa aikana Jenni on kehittänyt ja toteuttanut viestintää, luonut sisältöjä ja jalkauttanut strategioita, työskennellyt toimittajana sekä hoitanut tapahtumien tuotantoa ja artisti- sekä mediayhteyksiä. Nykyisin Jenni on superiloinen voidessaan töissään yhdistää tapahtumien, tuottamisen, viestinnän ja markkinoinnin sekä kohtaamisten asiantuntijuutensa.

Jennin tavoitat: jenni@ladaproductions.fi | Seuraa Jenniä: LinkedIn

Jukka Tallgren on tuottajavelho, jolla on takanaan reilut 17 vuotta erilaisten tapahtumien ideointia, suunnittelua ja toteuttamista. Jukka tuotti Sunset Beach Party -festivaalia Karkkilassa 13 vuoden ajan. Vuosien varrella tuotantoja on kertynyt kymmenittäin. Muun muassa Ismo Leikolan stand up -keikkoja eri puolilla Suomea sekä eri esiintyjien kesäteatteri- ja areenakeikkoja. Rakkaus tapahtumiin syttyi jo teini-iässä ja polte on säilynyt vahvana. Tapahtumat tuovat ihmiset yhteen, synnyttävät parhaimmillaan vahvoja tunteita ja yhteisen kokemuksen yleisön, esiintyjän ja tapahtuman tekijöiden välillä. Tapahtumat, parasta paikan päällä!

Jukan tavoitat: jukka@ladaproductions.fi | Seuraa Jukkaa: LinkedIn

Palvelumme

Tapahtumatuotannon lisäksi hyppäämme mielellämme mitä erilaisimpiin saappaisiin. Myymme viestintä-, markkinointi- ja tuotantopalveluita ihan kelle vaan, joka apukäsiä tai ammattilaista kaipaa. Meiltä voit tilata tiedotusapua, tuottajan, viestintäpäällikön, markkinointivelhon, stage managerin, sisällöntuottajan, somemanagerin, valokuvaajan, hostin, juontajan tai vaikka yksittäistä apua tapahtuma-alan tai viestintäalan hommiin. Olemme toimineet eri tehtävissä lukuisissa yleisö- ja yritystapahtumissa vastaten joko koko tapahtumasta tai sen osasista. Olemme velhoja ideoimaan ohjelmakokonaisuuksia, konseptoimaan tapahtumasisältöjä sekä vetämään läpi koko shown!