Me eli LADA

Lada Productions Oy on kahden tapahtumiin intohimoisesti rakastuneen ammattilaisen yritys. Jukka Tallgren vastaa pääsääntöisesti tuotannoista ja Jenni Ruotsalo tuotantojen asiakkuuksista, markkinointiviestinnästä ja mediayhteyksistä. Mutta napakka firma kun ollaan niin kumpainenkin tuottaa, markkinoi ja hoitelee asioita sopivasti.

Tuotamme tapahtumia valtakunnallisesti. Tunnetuin konseptimme on Pyynikki-ilmiö Tampereella Pyynikin kesäteatterissa. Lisäksi konsepteihimme kuuluu Vartiovuoren venetsialaiset Turussa. Tuotamme lisäksi stand up -keikkoja, yksittäisiä livekeikkoja sekä yritystapahtumia ympäri Suomen.

Palvelumme

Tapahtumatuotannon lisäksi hyppäämme mielellämme mitä erilaisimpiin saappaisiin. Myymme viestintä-, markkinointi- ja tuotantopalveluita ihan kelle vaan, joka apukäsiä tai ammattilaista kaipaa. Meiltä voit tilata tiedotusapua, tuottajan, viestintäpäällikön, markkinointivelhon, stage managerin, sisällöntuottajan, somemanagerin, valokuvaajan, hostin, juontajan tai vaikka yksittäistä apua tapahtuma-alan tai viestintäalan hommiin. Olemme toimineet eri tehtävissä lukuisissa yleisö- ja yritystapahtumissa vastaten joko koko tapahtumasta tai sen osasista. Olemme velhoja ideoimaan ohjelmakokonaisuuksia, konseptoimaan tapahtumasisältöjä sekä vetämään läpi koko shown!

Tyypit

Jenni on viestinnän, markkinoinnin ja tuotannon ammattilainen, joka itseasiassa tuotti ensimmäisen tapahtumansa jo vuonna 1993 – ennen kuin tiesi viestintähommista mitään. MommiRock-tapahtumista alkoi rakkaus tapahtuma-alaan ja vaikka viestintä ja markkinointi vei aikuisuudessa mennessään, eivät tapahtumat unohtuneet milloinkaan. Uransa aikana Jenni on kehittänyt ja toteuttanut viestintää, luonut sisältöjä ja jalkauttanut strategioita, työskennellyt toimittajana sekä hoitanut tapahtumien tuotantoa ja artisti- sekä mediayhteyksiä. Nykyisin Jenni on superiloinen voidessaan töissään yhdistää tapahtumien, tuottamisen, viestinnän ja markkinoinnin sekä kohtaamisten asiantuntijuutensa.

Jennin tavoitat: jenni@ladaproductions.fi | Seuraa Jenniä: LinkedIn

Jukka on tuottajavelho, jolla on takanaan reilut 15 vuotta erilaisten tapahtumien ideointia, suunnittelua ja toteuttamista. Jukka tuotti Sunset Beach Party -festivaalia Karkkilassa 13 vuoden ajan. Vuosien varrella tuotantoja on kertynyt kymmenittäin. Muun muassa Ismo Leikolan stand up -keikkoja eri puolilla Suomea sekä eri esiintyjien kesäteatteri- ja areenakeikkoja. Rakkaus tapahtumiin syttyi jo teini-iässä ja polte on säilynyt vahvana. Tapahtumat tuovat ihmiset yhteen, synnyttävät parhaimmillaan vahvoja tunteita ja yhteisen kokemuksen yleisön, esiintyjän ja tapahtuman tekijöiden välillä. Tapahtumat, parasta paikan päällä!

Jukan tavoitat: jukka@ladaproductions.fi | Seuraa Jukkaa: LinkedIn