Pyynikki-ilmiö

Pyynikki-ilmiö on tapahtumakokonaisuus luonnonkauniissa Pyynikin kesäteatterissa. Keikat järjestetään kesäkaudella, tarkemmat keikkatiedot ja aikataulut näet alta. Pyynikki-ilmiö järjestetään vuonna 2022 ja kuudennen kerran.

Kesäteatterimiljöö, iloiset ihmiset, kesä ja huimat artistit. Siinä Pyynikki-ilmiön menestysresepti, joka kerää vuosi toisensa jälkeen Tampereen Pyynikille täysiä katsomoita nauttimaan livemusiikista ja stand upista. Pyynikki-ilmiössä ovat vuosien varrella esiintyneet muun muassa Ismo Alanko, Ismo Leikola, Ali Jahangiri, Ilari Johansson, Heli Sutela, Niko Kivelä, Krisse Salminen, Jarkko Ahola, Steve´n´Seagulls, Vesterinen Yhtyeineen, Anna Eriksson, Rajaton ja Club For Five.

Vuoden 2022 Pyynikki-ilmiön keikkojen liput ovat myynnissä Lippupisteellä.

Seuraa Pyynikki-ilmiötä somessa: IG ja Facebook

Tapahtumat

Vesterinen Yhtyeineen

19.06.2022 19.00 | Tampere, Pyynikin kesäteatteri
Liput: 42,50 €

Suorastaan hurmoksellisista keikoista tunnettu, nykyään kymmenhenkinen kokoonpano saapuu muutaman vuoden tauon jälkeen Pyynikille. Vuonna 2021 julkaistun Meissä asuu elämä -albuminsa lisäksi intohimoisen fanikunnan omaava yhtye tunnetaan muun muassa kappaleistaan Kukaan ei koskaan ja Tummilla teillä. Tervetuloa omaleimaisten musiikin tutkimusmatkailijoiden ikimuistoiseen iltaan! Huom! Konsertissa on väliaika.

Osta Lippu

Ismo Leikola – Ei mitään vakavaa

26.07.2022 15.00 | Tampere, Pyynikin kesäteatteri
Liput: 38,50 € / 34,50 €

Toivottu lisäkeikka Pyynikillä! Stand-up-lavoille lennähtää suorastaan uusi ihminen, uudestisyntynyt Ismo, joka on saanut 20 sekunnin mittaisen kasteen käsienpesualtaassa. Pidemmän keikkatauon aikana Ismo löysi ennennäkemättömiä vastauksia – myös siihen iänikuiseen kysymykseen: Mille saa nauraa? Ei mitään vakavaa on show, jossa todella koetellaan rajoja. Tai oikeammin mennään niistä läpi, että heilahtaa. Sellaisella nauravalla muurinmurtajalla. Show on K-18. Shown kesto n. 2h (sis. väliaika).

Osta Lippu

Ismo Leikola – Ei mitään vakavaa

26.07.2022 19.00 | Tampere, Pyynikin kesäteatteri
Liput: 38,50 € / 34,50 €

Stand-up-lavoille lennähtää suorastaan uusi ihminen, uudestisyntynyt Ismo, joka on saanut 20 sekunnin mittaisen kasteen käsienpesualtaassa. Pidemmän keikkatauon aikana Ismo löysi ennennäkemättömiä vastauksia – myös siihen iänikuiseen kysymykseen: Mille saa nauraa? Ei mitään vakavaa on show, jossa todella koetellaan rajoja. Tai oikeammin mennään niistä läpi, että heilahtaa. Sellaisella nauravalla muurinmurtajalla. Show on K-18. Shown kesto n. 2h (sis. väliaika).

Osta Lippu

Suvi Teräsniska

19.08.2022 19.00 | Tampere, Pyynikin kesäteatteri
Liput: Fan-liput: 53 € / Normiliput: 38,50 €

Upea Suvi Teräsniska saapuu Pyynikille ensimmäistä kertaa. Konsertin ohjelmisto koostuu hänen tunnetuimmista hiteistään, joita ovat muun muassa Hento kuiskaus, Täydellinen elämä, Jos menet pois ja Pahalta piilossa. Syksyllä 2021 katsojat supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa hurmanneen Suvin albumeita on myyty yhteensä puoli miljoonaa kappaletta ja lähes jokainen niistä on ylittänyt platinarajan. Huom! Konsertissa ei ole väliaikaa.

Osta Lippu

Juice Originals feat. Riku Nieminen

20.08.2022 15.00 | Tampere, Pyynikin kesäteatteri
Liput: 40,50 €

Juice Originals koostuu Juice Leskisen eri yhtyeiden soittajista solistinaan Juice-elokuvan päätähti Riku Nieminen. Orkesteria johtaa Anssi Tikanmäki. Lavalla nähdään Tikanmäen ja Niemisen lisäksi legendaariset muusikot Safka Pekkonen, Juuso Nordlund, Ila Loueranta, Jari Yliaho sekä Eljas ja Eemil Tikanmäki. Leskisen legendaariset kappaleet ja Pyynikki ovat ainutlaatuinen yhdistelmä. Huom! Konsertissa on väliaika.

Osta Lippu

Komediafestivaali On The Road – Tampere (K16)

20.08.2022 19.30 | Tampere, Pyynikin kesäteatteri
Liput: 30 €

Pyynikki-ilmiön ohjelma täydentyy vielä stand upilla kun Komediafestivaali On The Road -pörähtää kesäteatterille! Kansaa naurattaa tälläkin kertaa huikea kattaus koomikoita: Ali Jahangiri, Jukka Lindström, Heli Sutela ja Niko Kivelä. Huom! Tilaisuudessa on väliaika.

Osta Lippu

Jarkko Ahola

21.08.2022 19.00 | Tampere, Pyynikin kesäteatteri
Liput: Fan-liput: 53 € / Normiliput: 38,50 €

Rocktenori Jarkko Ahola on ollut kautta vuosien yksi toivotuimpia esiintyjiä Pyynikille, ja hänen konserttinsa Pyynikillä ovat olleet joka vuosi loppuunmyytyjä. Ahola nousi Suomen kansan tietoisuuteen Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hän on urallaan tehnyt lukuisia kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa myyneitä levyä. Viime vuosina komeaääninen Ahola on hurmannut myös Elämäni Biisi tv-ohjelman solistina. Huom! Konsertissa on väliaika.

Osta Lippu