Vartiovuoren venetsialaiset

Turun ehkäpä tunnelmallisimmat venetsialaiset vietetään Vartiovuorella! Turun kesäteatteri Vartiovuorella tarjoaa keikoillemme kauniin vehreän miljöön keskellä kaupungin kuhinaa.

Kuten venetsialaiset kuuluukin, nämä karkelot juhlitaan elokuun viimeisenä viikonloppuna. Aloitimme keikkojen järjestämisen Vartiovuorella elokuussa 2021 tuomalla autenttiseen kesäteatterimiljööseen Jarkko Aholan, Ismo Alangon ja Club For Fiven.

Vuoden 2022 Venetsialaisten liput ovat myynnissä Lippupisteellä.

Seuraa Vartiovuoren Venetsialaisia somessa: IG ja Facebook

Tapahtumat

Suvi Teräsniska

25.08.2022 19.00 | Turku, Vartiovuori
Liput: 38,50 €

Upea Suvi Teräsniska saapuu Turun Vartiovuorelle ensimmäistä kertaa. Konsertin ohjelmisto koostuu hänen tunnetuimmista hiteistään, joita ovat muun muassa Hento kuiskaus, Täydellinen elämä, Jos menet pois ja Pahalta piilossa. Syksyllä 2021 katsojat supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa hurmanneen Suvin albumeita on myyty yhteensä puoli miljoonaa kappaletta ja lähes jokainen niistä on ylittänyt platinarajan. Huom! Konsertissa ei ole väliaikaa.

Osta Lippu

Jarkko Ahola

26.08.2022 19.00 | Turku, Vartiovuori
Liput: 38,50 €

Rocktenori Jarkko Ahola on ollut kautta vuosien yksi toivotuimpia esiintyjiä Pyynikille, ja hänen konserttinsa Pyynikillä ovat olleet joka vuosi loppuunmyytyjä. Ahola nousi Suomen kansan tietoisuuteen Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hän on urallaan tehnyt lukuisia kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa myyneitä levyä. Viime vuosina komeaääninen Ahola on hurmannut myös Elämäni Biisi tv-ohjelman solistina. Huom! Konsertissa on väliaika.

Osta Lippu

Vesterinen Yhtyeineen

27.08.2022 15.00 | Turku, Vartiovuori
Liput: 42,50 €

Suorastaan hurmoksellisista keikoista tunnettu, nykyään kymmenhenkinen kokoonpano riehaannuttaa elokuisen Turun. Vuonna 2021 julkaistun Meissä asuu elämä -albuminsa lisäksi intohimoisen fanikunnan omaava yhtye tunnetaan muun muassa kappaleistaan Kukaan ei koskaan ja Tummilla teillä. Tervetuloa omaleimaisten musiikin tutkimusmatkailijoiden ikimuistoiseen iltaan! Huom! Konsertissa on väliaika.

Osta Lippu

Komediafestivaali On The Road – Turku (K16)

27.08.2022 19.30 | Turku, Vartiovuori
Liput: 30 €

Vartiovuoren Venetsialaisten ohjelma täydentyy vielä stand upilla kun Komediafestivaali On The Road -pörähtää kesäteatterille! Kansaa naurattaa huikea kattaus koomikoita: Mika Eirtovaara, Ali Jahangiri, Jaakko Saariluoma, Niko Kivelä. Huom! Tilaisuudessa on väliaika.

Osta Lippu

Ismo Alanko

28.08.2022 17.00 | Turku, Vartiovuori
Liput: 39,50 €

Suomirockin legendaksi ansaitusti kutsuttava Ismo Alanko hurmasi viime vuonna Vartiovuorella lähes kolmetuntisella loppuunmyydyllä soolokeikalla. Yli 40-vuotisen moniulotteisen musiikkiuran tehnyt Alanko esiintyy tällä kertaa Vartiovuorella yhtyeensä kera ja keikalla kuullaan läpileikkaus miehen tuotannosta, jossa on saatu kuulla vaikutteita aina rockista etnosävyihin. Luvassa on sykähdyttävä ja vaikuttava konsertti. Huom! Konsertissa ei ole väliaikaa.

Osta Lippu