Yritystapahtumat

Me ajattelemme, että parhaimmillaan yrityksen tapahtuma on piste iin päälle. Se spektaakkeli, jolla kiitetään henkilöstöä vuoden päätteeksi tai juhlistetaan vuosipäivää. Se, johon kutsutaan asiakkaat ja sidosryhmät, ja he muistelevat noita kemuja vielä vuosien päästä – hyvällä!

Meidän käsissä syntyvät ideoinnista lähtien kaikenlaiset tapahtumat erikokoisille yrityksille. Olemme tuottaneet yritystapahtumia 10 hengen kokouksista satojen henkien illanviettoon. Voimme toteuttaa valmiin idean tai rakentaa koko tapahtuman tyhjästä – miten vain haluatte. Konseptoimme, hankimme esiintyjät, sovimme cateringin, aikataulutamme ja vedämme läpi koko shown rakennuksesta purkuun, luotettavasti ja budjetissa pysyen. Meille asiakas ja haluttu vaikutus ovat tärkeimpiä tapahtumatyötä viitoittavia asioita. Siksi olemme onnistuneet rakentamaan vaikuttavia kohtaamisia jo vuosien ajan.

”Lada Productions vastasi asiakastapahtumamme tuotannosta vuonna 2022. Ennakkotuotanto sekä itse tapahtuma sujuivat hyvin, vieraamme viihtyivät ja Jennin ja Jukan kanssa oli helppo toimia. Voin lämpimästi suositella Ladaa yritystapahtuman järjestäjäksi”.

Suvi Suomalainen, Viestintäpäällikkö, Pirkanmaan Jätehuolto Oy

Heräsikö tapahtumatoive?

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yrityksellenne tai yhteisöllenne ikimuistoinen tapahtuma, jota muistellaan hyvällä pitkään!

jenni@ladaproductions.fi tai 040 7222 073
jukka@ladaproductions.fi